2015年8月19日水曜日

ダンシングクラブ大阪、オープンしました

長い間お休みでごめんなさい。 昨年の10月に東京でダンシングクラブ、 12月に銀座でTORO TOKYO、2月にはワシントンD.C.のマンゴツリー、 そして今回、大阪にダンシングクラブと、大型店の出店が続いたので 非常に忙しい半年でした。 運よく、各店とも良いスタートを切ることができ、お客様にはご迷惑をおかけするほど混雑しています。 申し訳ないと思いつつも、ちょっと安心しています。 

大阪のダンシングクラブは8月6日にオープンしたのですが、実はマンゴツリー大阪を改装した店舗です。 大阪にはマンゴツリーカフェもあり、そちらの売り上げとても良いのですが、 ハイエンドの業態は実はあまりうまくいっていませんでした。 東京でダンシングクラブが大成功し、大阪のビルのオーナーの協力もあり、今回業態変更をしました。 今までのレストラン人生の中で、人がうまくいかなくて手放したお店をやり直すことはあっても、 あまり自分の店を変えることはなかったので、成功と失敗を一遍に味わったようで、複雑な心境です。 お客様と従業員に対して責任を持っているので、なんとか良い再出発をすることができ、安心しています。 

今後は、横浜、大宮のオープンが控えていて、さらに海外店舗も予定していますので 次回また詳しくお話しますね。 大阪にお越しの際はぜひお立ち寄りください。 

ダンシングクラブ 大阪 〒530-0011 大阪府大阪市北区大深町4-20 グランフロント大阪 南館 8F 8F Grand Front Osaka South, 4-20 Ofuka-cho, Kita-ku, Osaka-shi, Osaka 5300011
TEL:06-6485-7325  http://dancingcrab.jp/


ダンシングクラブ 大阪 外観

シンガポールのパートナーと
(左から シンガポール ダンシングクラブオーナー アンドリューさん、ノーマンさん、ダンシングクラブ ブランド大使 アンジェラさん、小島、シェフ デイヴィッドさん、シェフ ジェームズさん)


“New Opening Restaurant DANCING CRAB Osaka”

It has been a while since I updated my latest post. I’ve been so busy in this half a year. First of all, we recentry opened 4 of new restaurants in last 10 months. In last October, DANCING CRAB had come to Shinjuku, Tokyo from Singapore. In last December, TORO TOKYO had opened in Ginza, Tokyo. As a first new opened restaurant of this year, we had a mango tree Washington D.C. in last March, and the newest one was DANCIING CRAB Osaka as a second outlet in Japan on August 6, 2015. I have been so busy with opening such big restaurants, but gladly the business in those restaurants is going very well. The DANCING CRAB in Tokyo is always busy. I must apologize for inconvenience of disconnection of the phones as so many customers call to make reservation. At the same time, I could get satisfied from such a busy situation. There is a mango tree café in Osaka, and the restaurant has been working very well. However, to be honest, DANCING CRAB had opened in the place where mango tree Osaka was located. Compared to mango tree café, the business of mango tree was not so good. I had learned that the market for high-end restaurant was not big there. It couldn’t be done without any warm understanding of our crew and building managers. In my life as a restaurant maker, I had done to change the restaurant from some others to my own, but it was my first time to change my own brand and the concept from my original one. It was rarely my new experience to feel success and failure at the same time. However, in the reality, it is always better to have popular and busy store. Once the store gets very busy and works well, customers and our crews get satisfaction. Then the crew will be motivated, and will be able to give the best service. This is one of the best rotate of how people get satisfied from food and drink industry. From its point of view, my decision was necessary to have, so I do not regret it. Well, we are expecting to have new store in Yokohama and Omiya, Japan, in the end of this month, and other brand in Southeast Asia in the beginning of next month. I hope our new business is going to be well, and would like to wiser our business more internationally. I will talk about more of details in next post. If you have an opportunity to come to Osaka, please stop by DANCING CRAB.

0 件のコメント:

コメントを投稿