2013年7月23日火曜日

タイツアーから帰ってきました!


こんにちは。7月は長期の海外出張でした。
マニラから始まり、シンガポール、タイのバンコク、パタヤでした。
いろいろとお話したいことはあるのですが、何がビックリかというと、
いずれも東南アジアですが、日本よりも涼しいことです。

タイは例年より涼しく、東京はおかしなほど暑く、異常気象が
当たり前になりつつある今日、地球を守らないといけないなと思わされます。

今回、タイでは大阪のマンゴツリーオープン記念のツアーが開催され、日本からの
お客様と一緒にバンコク、パタヤへ行ってきました。
マンゴツリーのディナークルーズ、コカレストラン本店で夕食を楽しみました。


その後、パタヤマラソンに参加しました。楽しく走っておいしく食べようをコンセプトに
ここ数年やっていますが、1ヶ月前に練習中に腰が痛くなり、それ以降は練習もできず
心配でしたが、とりあえず完走できたので、安心しました。オーナーのピタヤやそのスタッフも
一緒に走り、終わった後にはマンゴツリービストロでご飯を食べました。







もう一つ、新しい大きなテーマがあります。それは食材の質を上げることです。
今、沖縄と宮古の生産者と話をしていて、お日様に当たった、おいしい野菜を
育てていこうと思っています。この努力はレストランとしてずっと続けたいと思っています。
弊社レストランには、シェフがいますので、どんなオーダーでも応えられるよう、
努力したいと思っています。是非ご期待ください。

I had been traveling in Manila, Singapore, Bangkok and Pattaya in July.
I have many things to talk, but the most surprising thing is that Japan is hotter than
 those south east Asian countries. I feel we need to protect the earth.

I went to Bangkok and Pattaya with customers as the campaign of Osaka's opening.
We enjoyed dinner at mango tree cruise and COCA. 

Then we went to Pattaya for attending the marathon. Enjoy running and eating after exercise, which is our new concept. I had a back pain about one month ago, and I was worried if  I could run 10 Km. I felt really good after the run. We enjoyed breafast at mango tree bistro.

We have another new concept, which is improving the quality of ingredients.
I have been talking with farmers in Okinawa and Miyako to raise ideal ingredients for our restaurants.
I think it important to improve ingredients to entertain customers.
We will keep making efforts, so please look forward to it.

0 件のコメント:

コメントを投稿