2012年9月12日水曜日

マンゴツリーの今までの10年とこれからの10年


先日、マンゴツリーの10周年パーティーを開催しました。マンゴツリーを始めて10年。最初の10年は第一ステップでした。これからマーケットは広がっていくと思いますが、日本におけるタイ料理を知らしめることができ、第一ステップとしてはうまくいったのかなと思います。

第二ステップである次の10年は、今までの経験をベースに、本物のおいしさ、お客様を満足させるサービス、居心地の良さ、空間を追求して、これまで以上の楽しさを加えていきたいと思っています。

その最初のプロジェクトとして、今までのものにさらなる楽しさを加えた新しい店が、いよいよ品川にオープンします。その準備でバタバタしているところですが、今は新しいマンゴツリーに、楽しみをどう追加するかを考えています。今まで言い続けてきた、変えてはいけないもの。それはおいしさを追求する心、お客様に良いものを提供するという情熱です。ここにさらなる楽しさを付け加えていくこと、これは変えてよい部分だと思っています。入りやすさ、心地よさ、音など、是非、皆様にマンゴツリーならではの楽しさを実感していただきたいと思いますので、是非、皆様ご期待ください。


マンゴツリー10周年記念パーティーの様子です。







10 years anniversary party of mango tree was held the other day. 10 years have passed since mango tree tokyo was born. These 10 years were the first step. I think the first step was successful since we could make the brand known in Japn.

The next 10 years will be the second step. In the second step, I want to add the essence of "entertaining" to our basic elements, such as authentic cuisine, good service, good atmosphere, and good space. 

As the first project, we will open a new shop in Shinagawa. I'm busy with the preparation now, but I'm excited about thinking of how to add "entertaining". I have always kept telling this, "something that we should not change",,, that is the heart of cooking delicious foods and the passion of serving and hosting customers. That is our policy, but I think we can add more fun, which is the part that we can change. I hope that everyone will enjoy the welcoming and at-home atmosphere, and the sounds. Please look forward to the brand new restaurant!

0 件のコメント:

コメントを投稿